YOGASTER

Recensies

Home > Recensies

Mijn absolute favoriet is Petri Sterrenburg @yoga_ster!! Zij heeft alles wat ik in een yogatherapeut / zorgverlener / coach / yogadocent zoek! Ze is enorm kundig en ervaren en geeft geweldige aanpassingen voor iedereen, wat voor klachten je ook hebt. Ze is heel lief, maakt grapjes en in haar yogastudio voelt iedereen zich echt thuis (de thee staat ook altijd klaar). Ze heeft zo een mooie energie, dat voelt iedereen. Elke week een nieuw thema voor alle verschillende lessen (yin, yin-yang, vinsaya flow) en daar verwerkt ze ook weer dingen van allerlei andere stromingen in (zoals yoga nidra). En dan krijg je de heerlijkste les die er is: eigen en uniek en daardoor enorm krachtig: Petri yoga! ❤️😍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ SASKIA W.


I know that change always begins with us. But sometimes you need someone to show you the path. Petri is that kind of person. She is a person with a lot of positive energy and the kind that you can always feel comfortable around – I find it very important. She has patience and explains everything whenever you ask. She is constantly present and corrects your posture when you make mistakes. The place where we practise yoga is also one of its kind. The room is cosy and allows you to detach from the outside world within a moment you enter it.
If you are looking for an individual approach with focus on what is the most important for you in the given moment, I definitely recommend YogaSter.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ANIA CLAASSEN-MARASEK


Waar te beginnen? De locatie top en de ruimte is heel erg fijn. Zodat je meteen meer in je lijf kunt zakken. En dan Petri. Petri is een zeer kundige yoga-docente, die jou als mens ook echt ziet. Je mag er zijn met alles wat er is. Altijd weet ze je een andere oefening te geven als een bepaalde oefening jou een moment niet past. En ze heeft een heerlijk rustige, liefdevolle stem waar het prettig naar luisteren is. Tot slot heeft ze alles zo goed georganiseerd! De communicatie, maar ook de lekkere thee, etc. De klankschalenyoga gisterenavond met Hem was een waar cadeautje 🙏. Dank je wel mooi mens ❤️, voor wie je bent en wat je brengt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ WINNIE JOOSTEN


YogaSter is een fantastische yogastudio. Goede op-en afbouw van de lessen. Je kunt kiezen voor verschillende vormen van yoga zoals yin, yang en vinyasa flow. Er kan gebruik worden gemaakt van yogaprops oa bolster, riemen en blokken om nog dieper en comfortabeler in de pose te komen. De zeer deskundige yogadocenten helpen waar nodig.
De lessen zijn elke week anders met telkens ook een ander thema.  Petri verteld regelmatig ook iets over de filosofie van yoga. Heel boeiend. De lessen zijn niet zweverig maar er wordt zeker een diepere spirituele laag aangeraakt. De sfeer is fantastisch. Warm en ontspannen maar ook heel gezellig. Kortom: een aanrader!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HANNE HEESAKKERS


Mag al een tijdje de lessen volgen bij Petri. Elke week een heerlijk uurtje ontspannen. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en mocht er iets even niet lukken dan zijn er altijd alternatieven. Je gaat niet alleen voor de oefeningen maar ook voor de fijne, warme, persoonlijke sfeer. Ik heb al veel mogen leren over dingen die je mee neemt in de dagelijkse dingen. Ik hoop nog lang de lessen te mogen volgen bij Petri ( YOGASTER).
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MARJAN VAN AARLE


⭐️ YogaSter ⭐️ is een hele persoonlijke yogastudio. Petri zorgt voor een warme fijne sfeer en het gevoel dat we er mogen zijn. En dat je gewoon mag zijn zoals je bent. De lessen zijn heel bijzonder. Heel zacht en zeer professioneel. Als er iets niet lukt of houdingen voelen niet goed dan geeft Petri je persoonlijke aanpassingen om een houding minder intensief te maken. Ze heeft een bijzondere energie en dat voel je! Het mooie aan ⭐️ YogaSter ⭐️ is dat ze elke week de les weer iets bijzonders weet te geven. De yin yoga die ik bij haar volg is elke week anders, uniek, zodat het nooit voelt als routine. Het zijn echt heerlijke lessen en wat ik mooi vind is dat Petri naast al haar lessen ook nog heerlijke XL yogasessies organiseert. Zo laat ze ons bijvoorbeeld genieten van Yoga Nidra, ademsessies, en klankschalen. Ik ben heel blij met YogaSter en ik vind haar lessen echt elke week weer een kadootje 🙏🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ESTHER HOUTERMAN


Je bent een aanwinst voor Boxtel!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ AGNES HEERKENS 


Yoga maakt me blij, en dat komt onder andere omdat Petri op een zeer deskundige manier lesgeeft. Door yoga heb ik tools gekregen om mezelf op drukke stressvolle momenten weer terug in balans te krijgen. De oefeningen in de les Yin yoga pas ik dus ook toe buiten de lessen om. Heeeel fijn!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ANETTE CLAERHOUDT


Als je overweegt om yoga te gaan doen en niet precies weet wat het inhoud ga naar YogaSter op de Drossaard . Daar zit een hele fijne yoga studio met een geweldige yogadocente die haar naam eer aan doet. Onze Petri 🍀! Ze schittert en straalt als de sterren elke yoga les weer. Zo maakt ze al haar lessen tot een feest waarbij je tot rust komt . Ook al zou je niet van yoga houden Dan ga je wel van haar houden . Misschien een van je goede voornemens? Je bent welkom daar! Namaste 🙏🏼!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MONIQUE VAN BEERS-DE WIT


Petri heeft er een warme en fijne yogastudio van gemaakt. Ik geef er af en toe les en met veel plezier omdat de ruimte zo fijn is om in te zijn. De les die ik bij Petri zelf heb gevolgd was heerijk. Ze neemt je echt mee op yogareis naar binnen, middels ademhaling en de houdingen. Een fijne stem en nogmaals in een zeer prettige ruimte. liefs, Marielle
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MARIELLE SCHOLTEN


Hoi Petri, Toch even een berichtje naar aanleiding van afgelopen week toen ik aangaf dat ik heupklachten had. Jij gaf direct aan ‘oh dat klinkt als de iliopsoas, die wordt vaak over het hoofd gezien etc.’. Ik ben een jaar lang aan het dokteren geweest. Orthopeed en fysio bleven aangeven dat de klachten vanuit mijn knie kwamen, veroorzaakt door een hardloopblessure. Inmiddels had ik knieklachten, rusteloze/pijnlijk been, lage rugpijn en pijn richting mijn borstkas. Een tijd lang ben ik gestopt met onderzoekjes en vorige maand ben ik naar een andere fysiotherapeut gegaan. Die gaf aan dat de pijn veroorzaakt werd door een heup-lendenspier. Zojuist heb ik weer een afspraak gehad en geïnformeerd hoe die spier nu precies heet. En…juist, de iliopsoas! Wat een pech dat ik niet eerder yoga bij jou ben gaan volgen! Ik wou het je toch even laten weten; ik vind je nu al geniaal!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MIRANDA BERGMAN


Petri is vrolijk en geeft fijne lessen, ik doe met name yin yang yoga, maar soms ook yin yoga. Als een bepaalde houding niet (meteen) lukt, heeft Petri altijd alternatieven zodat je mee kan doen. Ze blijft zichzelf ook steeds verder ontwikkelen. Ook vertelt ze regelmatig meer over de achtergrond van yoga of leest ze een mooi (levens)gedicht voor, zonder dat het meteen heel zweverig wordt. Je kunt kiezen voor een abonnement of een strippenkaart, heel flexibel. Ik blijf voorlopig nog wel even!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ GERIEN VAN AMELSFORT


Het is altijd een beetje thuis komen bij YogaSter. Hele fijne warme sfeer, de yoga docenten zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Ze hebben ook heel veel kennis over anatomie en lichaamsklachten. Er zijn altijd wel aanpassingen mogelijk aan de oefeningen waardoor iedereen mee kan doen. Grote aanwinst voor Boxtel en omgeving!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ELENA TORRES RUANO


YogaStudio YogaSter van Petri is een geweldige yogastudio. Er zijn niet alleen heel veel variabele lessen, je word ook heel goed begeleid. Petri is zeker een super lerares yoga. Vol geduld en zoals zij altijd zegt:” Luister naar je lichaam. Niets moet, doe wat jij kan en dan is het goed. Het is een aanrader als je yoga wil proberen om daar eens te gaan proeven van yoga. Ik weet bijna zeker dat je verkocht bent. Het is en blijft mijn favoriete yoga school.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JACQUELINE VAN OSCH


Genoten van een yoga workshop met collega’s. Was top! Ik ga er beslist iets mee doen. Jammer dat Boxtel voor mij te ver is. Heel veel succes, Petri.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ AJ VAN SOEST


Fijne plek en Petri is een zeer kundige docent en een warme vrouw.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ SUSANNE VAN BRUNSCHOT


Zowel mijn dochter en ik hebben bij Petri yogalessen gevolgd. Ze is erg professional en het hangt een hele fijne zweer. Petri verdiend de 5 sterren!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MONIKA VAN DE LANGENBERG


Zeer professionele, relaxte en sfeervolle yogastudio. Veel afwisseling in de lessen en Petri weet goed te anticiperen op ieders wensen en kunnen. Zeker (meer dan) 5 sterren waard!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MARLOES VEKEMANS


Heerlijke ontspannen sfeer. Enorme professionele begeleiding van Petri.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ NICOLE DURLINGER


Zo’n fijne YogaStudio! Petri weet je ontzettend op je gemak te stellen, de flexibiliteit van de lessen en de locatie… Alles klopt!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MARIANNE STOESSER


Een fijne ruimte waar mooie lessen worden gegeven door gedreven docenten. Een ruim en gevarieerd aanbod van verschillende vormen van yoga tot en met ademlessen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TACO SCHAFER


Heerlijke fijne lessen zowel voor je body&mind 🙏🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ CAROLINE GLOUDEMANS


Wat een kadootje om jezelf te mogen geven!!! De lessen worden met zoveel liefde en warmte gegeven je voelt je zo welkom. Na de lessen voel je je echt als herboren. Petri je bent echt een lieverd mijn dank is groot!! 💕🌸
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIVIANNE VAN KAN


Geweldige yogastudio! Petri geeft fijne lessen met veel variatie. Prettige ruimte en een variabel rooster, kan je per week kijken welke tijd het beste uitkomt👍. En Petri is een super “yogajuf” die ook veel uitleg geeft over de oefeningen en altijd heerlijke mantra muziekjes afspeelt!! TOPPIE👍👍🙏 Grt ellen🙏
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ELLEN


Petri geeft heerlijke yin yoga lessen met veel variatie. Echt fijne afwisselende lessen. De workshops met de klankschalen zijn fantastisch, inmiddels 2 gedaan en wacht op de volgende 🙂 De yogastudio zit in een heel leuk pand. Kan het iedereen aanbevelen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JOSE VAN DE WIEL


Een hele fijne, warme, professionele en flexibele yogastudio met goede variatie van lessen, workshops en aanbod.
Eenmaal bij YogaSter wil je niet meer naar een andere yogastudio!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ AKKY DE KORT


Als je yogalessen wilt volgen van goede kwaliteit met afwisseling en van superleuke en leerzame workshops houdt, moet je bij Petri zijn!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MELANIE VERHAGEN


Tijdens mijn derde zwangerschap ben ik terecht gekomen bij YogaStudio YogaSter in Boxtel. Ik kon helaas maar om de week vanwege mijn werk, maar wat was het genieten! Petri is een zeer fijne yogadocente. Zij legt alles uit, heeft heerlijke oefeningen voor zwangeren en ze zorgt ervoor dat je je altijd goed voelt.
Een tijdje na deze zwangerschap ben ik naar de gewone lessen gegaan. Heerlijk een ruim uur ontspannen en niet aan thuis denken… Ook wanneer je een blessure hebt, past Petri de oefeningen zo aan, dat je heerlijk mee kunt doen. Een aanrader is het dus zeker deze persoonlijke yogastudio!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MARLOES VAN SCHIJNDEL-VAN DEN BRAND


Ik ben er nu zelf 3 x geweest… heel lieve vrouw en geeft heel fijn les en je gaat heerlijk ontspannen naar huis…  ik zeg een echte aanrader!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ BIANCA SCHOENMAKERS


Deskundige docent, fijne lessen en een prettige locatie.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FEMKE BROEDERS-VAN WERKHOOVEN


YogaStudio YogaSter is een mooie locatie. Behalve de fijne lessen van Petri zijn er ook vaak ander soort, heel interessante workshops zoals bijv. Adem- en Klankschaalsessies en Kundalin- en Nidrayoga. Al met al een zeer gevarieerd aanbod.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MARGARETH LUIJKX


Superfijne yogastudio met zeer deskundige yogadocenten. Aanrader!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TALITHA VAN SON


Inmiddels ruime 4 maanden geleden begonnen met Yoga. Petri geeft goede persoonlijke begeleiding. Prettige lessen die goed zijn te volgen ook voor beginners. Helemaal niet zweverig, mooie rustgevende locatie. Ik ben elke week heerlijk ontspannen na een les en kan daar de dagen erna weer op teren. Regelmatig zijn er extra workshops waar je je voor kan aanmelden. Kortom wil je proberen of Yoga wat voor je is? Start met een proefpakket van 5 lessen. Dat was ook voor mij een goede start, geen spijt van!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ IVONNE VONK-KLEMENT

Hele fijne yogastudio!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JANNY MAAS


Wegens verhuizing moet ik stoppen bij de Yogastudio van Petri. Jammer! Mijn leven is druk, en de yogalessen zijn een weldadige onderbreking daarvan. Elke week weer een cadeautje aan jezelf. Dat gun ik iedereen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ PETRA SOUWERBREN

 


★ Yogatherapeut i.o. (IAYT 800) International Association of Yoga Therapists (IAYT) ®
★ Yoga Therapy Supervisor Case Studies & Teacher @ The Yoga Therapy Institute (YTI)
★ Advanced Yoga Teacher (RYT 500+) @ Yoga Alliance® International
★ Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN); member of European Union of Yoga (EUY), waarborging van kwaliteitsyoga
★ AGB-codes: 90064654 (YogaSter) &  90105381 (Petri Sterrenburg)