YOGASTER

Bedrijfsyoga

Home > Bedrijfsyoga

BEDRIJFSYOGA

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van ‘body & mind’ programma’s. Minder ziekteverzuim, minder verloop, werknemers die tevreden zijn. Investeren in de gezondheid van je werknemers loont. Yoga bevordert de creativiteit en concentratie van je werknemers en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering en RSI preventie. YogaSter denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden om yoga aan te bieden binnen jouw organisatie.

Yoga & Meditatie helpen niet alleen om flexibiliteit in lichaam te creëren, maar ook in het hoofd. Het is niet voor niets dat Yoga & Meditatie door Harvard Business School is uitgeroepen als één van dé skills voor de executives van de 21ste eeuw. Dus wil jij jouw collega’s eens wat meer laten sprankelen en opvrolijken met een yogales van YogaSter? Wij helpen je graag! Er zijn tal van mogelijkheden. De yogalessen van YogaSter kenmerken zich door een down-to-earth aanpak. Ook absolute beginners zijn bij ons welkom. Yoga, mindfulness, meditatie… er zijn tal van opties.

Denk hierbij aan:

  1. Bedrijfsabonnementen voor je werknemers (leuk voor in het kerstpakket of als verjaardagscadeau)
  2. Wekelijkse vaste yogalessen bij jou op het werk of bij YogaStudio YogaSter Boxtel
  3. Mindfulness & meditatie op het werk of bij YogaStudio YogaSter Boxtel
  4. Yoga workshops exclusief voor je medewerkers
  5. Body & mind programma’s op maat gemaakt

We vinden het fantastisch om ook iets voor jouw bedrijf te kunnen betekenen! Wil je meer informatie, een vrijblijvende offerte ontvangen, of een afspraak maken? Mail ons dan via info@yoga-ster.nl, of bel met 06-29115076.

 

REFERENTIES:

Deze prachtige bedrijven en organisaties hebben al heerlijke yogalessen / workshops bij YogaSter gevolgd:

 

 

 

 

 

 


★ Yoga Therapeut i.o. (IAYT 800); International Association of Yoga Therapists® (IAYT), The Yoga Therapy Institute (YTI)
★ Advanced Yoga Teacher (RYT 500+)Yoga Alliance International®
★ Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN); member of European Union of Yoga (EUY), waarborging kwaliteitsyoga
★ AGB-codes: 90064654 & 90105381