YOGASTER

PrivéYoga

Je kunt bij YogaSter ook individuele yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. PrivéYoga is een heel goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening. Een privéles is een volledig op maat gemaakte yogales naar jouw wensen en behoeften.

Afgestemd op jouw wensen

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt om een blessure, of omdat je lichamelijke klachten of beperkingen hebt. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij je thuis, of misschien wel op je werk.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een enkele of meerdere persoonlijke sessies in te plannen. Op deze manier kun je werken aan gebieden die voor jou belangrijk zijn, of leer je juist die punten kennen waar jijzelf meer aandacht aan moet besteden. Graag hoor ik dan ook van te voren wat jouw wensen zijn en/of je lichamelijke klachten of beperkingen hebt zodat ik de les hierop kan voorbereiden. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook een les doen die gecentreerd is rondom een (lastige) eindhouding. Of we ‘werken’ een uur lang aan ontspanning; ook belangrijk!

Hoe vaak je les neemt en hoe lang deze les duurt, is volledig afhankelijk van jouw eigen wensen. Je kunt er voor kiezen om elke week één uur privéles te nemen, of één keer in de twee of drie weken of per maand. Ook kun je een les nemen van anderhalf uur of twee uur. Alles is mogelijk en bespreekbaar. De lessen in een pakket kunnen in één keer worden ingepland, zodat je verzekerd bent van de tijden waarop je les wilt krijgen, maar we kunnen ook na elke sessie de volgende pas inplannen.

Balans in je leven

Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

PrivéYoga is ook heel geschikt voor mensen die te maken hebben met:

 • Stress
 • Blessures
 • Rugpijn
 • Weining energie
 • Slechte houding
 • Spijsverteringsproblemen
 • Hoog sensitieve personen
 • Emotionele disbalans
 • Depressies
 • Straatvrees en/of andere angsten

Kijk eens op de pagina VOORDELEN YOGA waar dit heel mooi en duidelijk staat omschreven!

INVESTERING

Met een privéles heeft één persoon les van één gekwalificeerde yogadocent en een les duurt één uur. Als je met meer mensen ‘privé’ yoga wilt doen, neem dan even contact met op. Dit is uiteraard ook mogelijk.

Deze waardevolle investering is €69,00 (1 les), €340,00 (5 lessen) en/of €670,00 (10 lessen).

WAAR:

De yogatherapie sessies kunnen overal gedaan worden. Geef jouw voorkeur aan.

 1. In de yogastudio zelf: YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel.
 2. Je eigen huis. Zit je in een rolstoel, ben je moeilijk te been of vind je het gewoonweg prettiger om de sessies thuis te doen? Dan kom ik graag naar je toe. *
 3. Op locatie: op je werk, bij een bedrijf / organisatie / ziekenhuis / verpleegtehuis / vakantieadres / etc .*
 4. Buiten in de natuur: bv in het bos een yogatherapie wandelsessie *
 5. Of online via ‘live’ ZOOM en/of Skype sessie.

* Reiskosten: Binnen Boxtel is het gratis. Buiten Boxtel is het €0,25 per km plus reistijd. Reistijd is €0,75 per minuut.

BUITENLAND

Het is ook mogelijk dat er in het buitenland (privé)les wordt gegeven. Bijvoorbeeld tijdens een vakantie  of (privé)retraite. Yogalessen kunnen in het Nederlands, Engels en/of Duits gegeven worden. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met Petri op info@yoga-ster.nl of +31 (0)6-29115076.★ Yogatherapeut i.o. (IAYT 800); International Association of Yoga Therapists® (IAYT)
★ Yoga Therapy Supervisor Case Studies & (Guest) Yoga Teacher @ The Yoga Therapy Institute (YTI), Amsterdam
★ Advanced Yoga Teacher (RYT 500+)Yoga Alliance International®
★ Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN); member of European Union of Yoga (EUY), waarborging kwaliteitsyoga
★ AGB-codes: 90064654 & 90105381