Trainer Profiel

PETRA

Functie: Yogadocente
Ervaring: 3 jaar

Vaardigheden

Yin
Yin-Yang

Over mij

Hallo, mijn naam is Petra. Ik woon in het mooie Waalre samen met mijn twee liefdevolle dochters (17 en 13 jaar). Mijn dochters en mijn geadopteerde hond uit Spanje betekenen alles voor me. Ik geniet ontzettend van de natuur en maak regelmatig een heerlijke wandeling. Ook mijn tuin is een fijne plek waar ik geniet van de stilte, de (eerste) zonnestralen en de puurheid van de natuur.

In 2016 ben ik de yogadocenten opleiding (500-RYT) in Tilburg gaan volgen toen ik werd verrast door een burn-out. Het was een bijzondere, leerzame en heilzame weg. Eind 2018 heb ik mijn opleiding afgerond. Deze twee jaar hebben me enorm veel gebracht. In eerste instantie ben ik de opleiding gaan doen voor mezelf… om meer in verbinding te komen met mezelf. Maar ik merkte dat ik gaandeweg genoot van het lesgeven, het delen van het prachtige yoga aan anderen, en merkte dat ook anderen genoten van mijn lessen

Mijn voorkeur gaat uit naar de rustigere vormen van yoga zoals YIN yoga, YIN-YANG yoga, RESTORATIVE yoga, NIDRA yoga en HATHA yoga. De rustige vormen van yoga hebben mij gebracht dat ik veel dichter bij mezelf kwam… dicht bij de kern.

Yoga is als een spiegel. Het laat je vastgeroeste (negatieve) patronen zien en hoe dit om te keren in positiviteit.

Yoga heeft me geleerd zacht te blijven naar mezelf want naar anderen toe was dit veel natuurlijker om te doen als naar mezelf. Yoga heeft me geleerd om situaties en vooral gevoelens te accepteren en te omarmen in plaats van er mee in gevecht te gaan.
Yoga heeft mij ook laten zien en voelen hoe belangrijk ontspanning is. Vanuit ontspanning kun je veel ‘leren’ over jezelf.

Het heeft me zoveel gebracht… yoga is zo mooi. Yoga is mijn passie! Eigenlijk zou iedereen aan yoga ‘moeten’ doen:-) Liefssss Petra

 

Petra geeft wekelijks heerlijke YIN-YANG yoga op de zondagochtend en dinsdagavond. En ze geeft YIN yoga op invalbasis.