Trainer Profiel

MARLEEN VAN UDEN

Functie: Yogadocent

Vaardigheden

Yin
Yin-Yang

Over mij

Hallo beste mensen!

Ja, dat is wat we zijn. Mensen. Zonder handleiding hoe dat dan moet, dat mens zijn. En ow wat kan ik daar toch mee stoeien. Alle gevoelens, sensaties, gedachtes en verwachtingen in dit kleine lichaam. Al sinds ik jong ben ging mijn lichaam daar intuïtief mee om: bewegen, aarden, ontladen en opladen. Na mijn korte carrière als uitvoerend danseres, voelde ik dat ik voorbij ging aan de waarde van het in contact zijn met mijn lichaam. Namelijk al die gevoelens, sensaties, gedachtes enzovoort thuis brengen.

Gevoelens die eerder waren afgekeurd. Eerst door mijn omgeving, daarna door mijzelf. Het innerlijk kind wat in de gekste momenten getriggerd kon worden of de innerlijke criticus die altijd weer wat te zeggen had waardoor ik verstijfde van angst. En dan die gekke spierspanning die me van alles wilde vertellen? Pas op de yoga mat kreeg dit allemaal voor mij bestaansrecht. Door middel van adem, vertraging en onvoorwaardelijk aanwezig zijn werd er iets in mij geboren. Ik wilde leren helen, mezelf en (met) anderen! Ik begon mijn reis in Thailand voor een Hatha/Vinyasa opleiding, reisde naar India en leerde over de vrouwelijke yoga vorm: Yin. Dat laatste, die vrouwelijke energie is wat mij nu onwijs inspireert. Een bijdrage leveren aan de vrouwelijke energie in deze wereld die vol zit van compassie en vuur, door o.a. de vrouwen opleiding die ik volg.

In mijn lessen wil ik je uitnodigen authentiek te voelen, je eigen waarheid te vinden en je eigen stem. Niemand hoeft gefixed te worden en de helende kracht zit altijd dichter bij jezelf dan bij een ander! Ik hoop je daarin in mijn les te inspireren. Je eigen centrum weer te voelen en je intuïtie opnieuw te horen. Soms een beetje spiritueel, soms heel erg aan de grond. En jij mag ontdekken wat voor jou werkt!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

“Pain is energy. it wants to naturally MOVE!! Embrace it, it’s only a friend that wants your attention!”

Namasté,
Marleen