Trainer Profiel

Marielle Scholten

Functie: Yogadocente
Ervaring: 9 jaar

Vaardigheden

Yin
Yin-Yang
Gentle Flow

Over mij

Toen ik 2010 terug kwam in Nederland vanuit het heerlijke zonnige Sydney, viel ik een diep gat. Uiteindelijk kwam er ruimte voor yoga. Omdat ik tijdens de lessen merkte dat juist het doen van yogaoefeningen een prachtige aanvulling was om meer in balans te komen, beter te aarden en in het moment te blijven ben ik de Dynamische Hatha Yoga Docentenopleiding bij Ron van der Post gaan volgen en later ook de Yin opleiding.

Met de yoga, viel voor mij het een en ander op zijn plek. Ik werd fysiek en mentaal continu uitgedaagd. Yoga betekent voor mij het in contact komen met mijn lichaam. Door middel van yoga kan ik mezelf meer aarden en in het hier en nu komen, waar ik mijn kracht kan vinden. En mijn enthousiasme voor yoga wil ik graag delen met anderen door middel van het les geven wat ik met veel plezier doe.

Yoga, en niet alleen de asana’s maar juist ook de meditatie en Pranayama (ademtechnieken), maakt me bewust van mijn hoofd en mijn gedachten. Yoga laat mij zien dat IK altijd een keuze heb. Dat gedachtes maar gedachtes zijn. Yoga helpt mij met het proces van het ‘langzaam afpellen wat er niet toe doet’. Oude denkbeelden stukje voor stukje loslaten. Yoga is een levenswijze. En stapje voor stapje komt er bij mij meer bewustzijn. Ik houd van leren en mezelf te ontwikkelen. Met yoga heb ik een kader zodat ik niet alle kanten op schiet. En binnen de yoga is een levenslange leerschool waarbij ik mezelf steeds weer opnieuw mag uitdagen.

Namasté, Mariëlle

 

Marielle geeft YIN yoga, YIN-YANG yoga en GENTLE FLOW yoga op invalbasis.