Trainer Profiel

JUTTA WEBER

Functie: Yogadocente
Ervaring: 5 jaar

Vaardigheden

Yin
Yin-Yang
Gentle Flow
Vinyasa

Over mij

Lieve allemaal, mijn naam is Jutta. Zo ongeveer 10 jaar geleden ben ik in contact gekomen met yoga en haar prachtige eeuwenoude filosofie. Ik heb een enorm positieve instelling, ben lekker nuchter maar ik ben geen ballerina die zich dubbel kan vouwen.

Drie jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om mijzelf verder te verdiepen in de yoga en ben toen begonnen aan een Hatha Yogadocent Opleiding in Utrecht.  Na deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met Yin Yoga. Dit heeft mij zo enorm geraakt waardoor ik vervolgens verder ben gaan leren en begonnen aan de opleiding tot Yin Yogadocent.

Graag wil ik mijn passie voor yoga aan jullie overbrengen en delen, en laten zien en voelen wat yoga voor jou kan betekenen.

Ik woon in het prachtige St-Michielsgestel samen met mijn man en twee kinderen. Wekelijks geef ik een aantal vaste yogalessen bij verschillende studio’s en daarnaast val ik regelmatig in bij andere yogastudio’s zoals nu ook bij YogaSter. Ik heb er ontzettend zin in om jou in deze prachtige studio te mogen ontmoeten.

“Breathe in deeply to bring your mind home to your body!”

Lieve groeten,
Jutta

 

Jutta geeft heerlijke YIN yoga, YIN-YANG yoga, GENTLE FLOW yoga en VINYASA FLOW yoga op invalbasis.