Event Detail

KUNDALINI YOGA XL sessie met Kim Bakker

KUNDALINI YOGA HEELT, INSPIREERT EN GEEFT ENERGIE!

Kundalini Yoga is een op wetenschap gebaseerde yogastijl die zorgt voor optimale gezondheid en een stralend gevoel. De eenvoudige maar energieke en dynamische yoga-oefeningen zijn voor iedereen: jong, oud, groot, klein, wel of geen yoga-ervaring. Naast deze oefeningen is er veel aandacht voor ademtechnieken en het gebruik van mantra’s zingen. Daardoor kun je de positieve effecten van Kundalini Yoga vrijwel direct ervaren.

Kundalini Yoga, ookwel bekend als Yoga van Bewustzijn, helpt om de energieën van je brein, zenuwstelsel en hormoonstelsel in balans te brengen zodat je constant op een hoger niveau kunt functioneren zonder je lichaam en geest uit te putten. De focus ligt op zelfbewustzijn en het brengt je naar je hoogste bewustzijn. Wanneer je lichaam en geest ontspannen, kan de inspiratie vrij stromen en ervaar je rust in je denken. Er is ruimte voor zachtheid, openen en loslaten. Maar ook voor kracht, doorzettingsvermogen en discipline.

Tot voor kort was Kundalini Yoga het exclusieve en geheime domein van yogi’s diep in de Himalayas. In 1968 kwam Yogi Bhajan naar het Westen en begon deze krachtige, transformerende en gezondheid bevorderende wetenschap open te onderwijzen. Eén van zijn leerlingen in Californië was Gurmukh Kaur Khalsa. Zij is inmiddels 74 jaar. In 2015 was Kim / Surjan Kaur met haar in India om ook te worden opgeleid tot Kundalini Yoga Docent.

Kim Bakker/ Surjan Kaur:
Kim is moeder van twee zoons, echtgenote, onderneemster, yogadocente en ze leidt Hatha yogadocenten op in haar yogastudio in Utrecht. Kim was een van Petri’s yogadocenten tijdens de Hatha Yogadocent opleiding. Zij is opgeleid in diverse yogastijlen: Hatha (statisch), Vinyasa (dynamisch) en sinds 2015 ook in Kundalini Yoga (energetisch).

De naam Surjan Kaur heeft Kim gekregen tijdens haar Kundalini Yoga pad en betekent Rejuvenating Person.

Kim: “Kundalini Yoga is voor mij de ware yoga. Het brengt mij alles wat ik van yoga verwacht: mentale en fysieke kracht, rust en balans, onuitputtelijke energie, kennis en persoonlijke waarheid. Het effect dat het op mij heeft kan ik niet anders omschrijven als: ‘bevrijding’; thuiskomen bij mijn ware zelf met alle voor- en nadelen. Ik zal altijd en overal mijn uiterste best doen om anderen dezelfde ervaring te bezorgen.”

Deze sessie is weer een heel nieuwe Kundalini les met nieuwe technieken en oefeningen. Was jij er de vorige keer bij dan is dit ook weer de moeite waard om erbij te zijn!

Dit keer neemt Kim je mee op reis door de chakra’s. Eerst wordt er kracht opgebouwd in de lagere chakra’s en dan via het hart en de keel chakra gaat de reis naar de hogere chakra’s door middel van mantra’s, kriya en meditatie. Het aardse leven verbinden met onze oneindigheid, met het goddelijke in jezelf.

WAT:
KUNDALINI YOGA XL sessie met Kim Bakker

WANNEER:
Vrijdag 19 november 2021

TIJDSTIP:
19.00 tot 21.30 uur

WAAR:
YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel

VOOR WIE:
Voor iedereen: jong, oud, groot, klein, wel of geen yoga-ervaring.
Contra-indicaties: kinderen tot 14 jaar, zwangerschap, ernstige depressie / psychische / psychotische klachten, borderline.

VRAGEN:
Via info@yoga-ster.nl en/of 06 29115076

INVESTERING:
LEDEN: € 35,00
NIET-LEDEN: € 40,00

AANMELDEN / RESERVEREN:

  1. Stuur een e-mail naar: info@yoga-ster.nl met daarin jouw voor- en achternaam.
  2. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je per e-mail “DEEL I ontvangstbevestiging aanmelding” met daarin de betalingscondities. Let op: je plek is dus nog niet definitief. Dit is pas na ontvangst van betaling.
  3. Betreft jouw betaling voor deelname aan deze XL sessie.
  4. Na ontvangst van de betaling ontvang je een e-mail “DEEL II definitieve bevestiging aanmelding”. Je plek is nu definitief gereserveerd.


GROTE kleine LETTERS:

  • LEDEN zijn alle personen die bij YogaStudio YogaSter Boxtel een abonnement, 10-strippenkaart en/of een huidig proefpakket hebben.
  • NIET-LEDEN zijn alle personen die geen lid zijn van YogaStudio YogaSter Boxtel en/of een verlopen proefpakket hebben.
  • Het bedrag kan helaas niet verrekend worden met openstaande lessen van een abonnement of van een strippenkaart/proefpakket.
  • Minimaal 8 deelnemers – maximaal 11 deelnemers.

 

 

 

 


★ Yogatherapeut i.o. (IAYT 800); International Association of Yoga Therapists® (IAYT), The Yoga Therapy Institute (YTI)
★ Advanced Yoga Teacher (RYT 500+)Yoga Alliance International®
★ Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN); member of European Union of Yoga (EUY), waarborging kwaliteitsyoga
★ AGB-codes: 90064654 & 90105381


 

Event information
 YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel, The Netherlands
 Petri Sterrenburg
 +31 (0)6 29115076
 info@yoga-ster.nl