Event Detail

Middagworkshop ‘De Cirkel van de Waarheid’

Middagworkshop π—–π—œπ—₯π—žπ—˜π—Ÿ 𝗩𝗔𝗑 π——π—˜ π—ͺ𝗔𝗔π—₯π—›π—˜π—œπ—— (Hylke Bonnema), middels het nieuwe opstellen
(ervaring met opstellingen is vereist)

De Cirkel van de Waarheid is een opstellingenmethode ontwikkeld door mijn leraar Hylke Bonnema. Een andere benaming zou ook Zielscirkel kunnen zijn. Met deze methode gaan we voorbij aan woorden doordat we slechts de hoofdpersonen- of zaken benoemen (2 of 3) en het veld daarna zelf laten bewegen.

Het kan zelfs zo zijn dat je de hoofdpersonen- of zaken onbenoemd laat omdat je het niet wenst te benoemen. Dit werkt net zo effectief. Een opstelling binnen de Cirkel van de Waarheid duurt slechts een minuut of 5-10 maar gaat linea recta de diepte in. Ik noem het ook wel eens gekscherend de ‘quick & dirty’ manier van opstellen. Quick omdat het zo snel de diepte in gaat, dirty omdat je je eigen “shit” gaat aankijken πŸ˜‰. Doordat we uit de woorden blijven en niet van iedereen in het veld weten waar ze voor staan, kun je “slechts” voelen wat de opstelling met je doet. En in dat voelen zit nu juist de transformatie.

Wat deze methode dus zo bijzonder maakt is dat het een enorm zuivere manier van opstellen is omdΓ‘t we uit de woorden blijven en dat het veld volledig kan bewegen zoals bedoeld. We volgen alleen de bewegingen van het veld. Zoals mensen deze Cirkel ervaren:
– πš‰πš˜πš—πšπšŽπš› πš πš˜πš˜πš›πšπšŽπš— πš‘πšŽπš•πšπšŽπš›πšŽ πš’πš—πš£πš’πšŒπš‘πšπšŽπš— πš’πš— πš–πš’πš“πš— πš•πšŽπšŸπšŽπš—πšœπšπš‘πšŽπš–πšŠ’𝚜.
– π™½πšŠπšŠπš› 𝚍𝚎 πšπš’πšŽπš™πšœπšπšŽ πš”πšŽπš›πš— πšŸπšŠπš— πš“πš˜πšžπš  πšŽπšœπšœπšŽπš—πšπš’πšŽ πš£πš˜πš—πšπšŽπš› πšœπš™πš›πšŽπš”πšŽπš—.
– π™³πšŽ π™²πš’πš›πš”πšŽπš• πšŸπšŠπš— 𝚍𝚎 πš†πšŠπšŠπš›πš‘πšŽπš’πš πš’πšœ πšŸπš˜πš˜πš› πš–πš’πš“ πšŠπš•πšπš’πš“πš πš’πš—πšπš›πšžπš”πš πšŽπš”πš”πšŽπš—πš πšŽπš— πšπš’πšŽ πš’πš—πšπš›πšžπš” 𝚣𝚎𝚝 πš–πšŽ πšŠπšŠπš— πš‘πšŽπš πšπšŽπš—πš”πšŽπš— 𝚘𝚏 πš“πšžπš’πšœπš πšŠπšŠπš— πš‘πšŽπš πšŸπš˜πšŽπš•πšŽπš—: 𝚍𝚊𝚝 𝚠𝚊𝚝 πš£πš’πšŒπš‘ πš πš’πš• πš˜πš™πšŽπš—πš‹πšŠπš›πšŽπš—, πš˜πš™πšŽπš—πš‹πšŠπšŠπš›πš πš£πš’πšŒπš‘.

Bij deze vorm is het belangrijk dat mensen zuiver kunnen representeren. Deze vorm is in de basis niet geschikt voor mensen zonder ervaring met opstellingen. Door te werken met ervaren representanten maakt het tevens dat het veld nog sneller nΓ³g dieper gaat.

Begeleiding
Na een introductie en korte uitleg over de Cirkel van de Waarheid en hoe je representeert binnen het nieuwe opstellen, gaan we eerst in ons lijf zakken middels een meditatie of dans.
Daarna gaan we direct aan de slag met de Cirkel van de Waarheid. Voor iedereen is ruimte om een vraag in te brengen.

Wie ben ik? En waarom doe ik het?
Ik ben een ervaren coach en opsteller en ik ben opgeleid door Hylke Bonnema, oprichter van de Academie voor Opstellingen. Hylke zelf is opgeleid door Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen en systemisch werk. Hylke kan ik oprecht een meesteropsteller noemen. Hij heeft het Nieuwe Opstellen in de afgelopen 15 jaar blijvend verder ontwikkeld, geΓ―nspireerd op het werk van zijn leraar. Het Nieuwe Opstellen spreekt mij zo aan omdat er minder woorden en minder sturende rituelen gebruikt worden dan in het klassieke opstellen. Daarmee is het heel zuiver: het is wat het is.
Wat mij kenmerkt in mijn werk is de veilige en vertrouwde sfeer die ik creΓ«er waardoor je de moed zult ervaren aan te kijken wat er is. Daarbij begeleid ik je vanuit intuΓ―tie en geef ik je een zetje daar waar nodig.

Waar, wanneer en wat kost het?
Datum: Vrijdagmiddag 28 augustus 2020
Tijd: Inloop vanaf 12:30 uur, we starten om 13:00 uur en eindigen omstreeks 16:00 uur.
Locatie: YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282 MK Boxtel (helaas is de ruimte niet rolstoeltoegankelijk).
Kosten: De kosten voor de hele dag bedragen: € 60,-. Omdat ik 30 augustus jarig ben heb ik een speciale W!NWIN-aanbieding en betaal je slechts € 40,-!

Wil jij de Cirkel van de Waarheid ervaren of ken je het al en ben je wel toe aan een middag de diepte in?

Meld je dan direct aan. Liever eerst meer weten? Bel me, stuur een whatsapp of mail:
06-24129422 of winnie@winwincoaching.nl

Hopelijk tot binnenkort! Lieve groet, Winnie

Event information
 YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel, The Netherlands
 Petri Sterrenburg
 +31 (0)6 29115076
 info@yoga-ster.nl