Yoga/oefentherapie

WAT IS YOGA/OEFENTHERAPIE
Yoga/oefentherapie en yogatherapie bestaan uit gerichte mobiliserende, stabiliserende, spierversterkende oefeningen, yoga oefeningen en advies gericht op houdingscorrectie en het verbeteren van bewegingsgewoonten. Oefentherapie zijn bewegings-, houdings- en ontspanningsoefeningen. Yoga is een vorm van oefentherapie. Net zoals fysiotherapie een vorm van oefentherapie is. Tevens schenken we ook volop aandacht aan mediteren.

ZORGINSTANTIE
Een AGB-code is een uniek codenummer van Nederlandse zorgaanbieders of zorgverleningsinstanties. YogaSter heeft twee AGB codes: 90064654 (zorginstantie YogaSter) & 90105381 (zorgverlener PA Sterrenburg). YogaSter is een zorginstantie.

GROEPSBEHANDELINGEN
YogaSter een zorginstantie en daarom mogen alle groepsbehandelingen yoga/oefentherapie doorgaan. YogaSter is vergelijkbaar met de bekende zorginstantie Kentalis waar ook alle groepsbehandelingen doorgaan.
Daarnaast mag YogaSter ook op basis van ‘Levensovertuiging’ doorgaan met samenkomsten en/of groepsbehandelingen. Uiteraard worden alle verplichte Corona regels van het RIVM / rijksoverheid nageleefd, het Corona Protocol en een gezondheidscheck toegepast.

DOEL
Het doel van yoga/oefentherapie is om symptomen van gezondheidsklachten te verminderen en/of ervan te herstellen, preventief werken aan een goede gezondheid, en om welzijn te bevorderen.

VOOR WIE?
Iedereen is welkom om deel te nemen aan een groepsbehandeling. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Doet u de eerste keer mee dan is vooraf een intake van belang. Tijdens de intake worden je gezondheidsklachten besproken zodat bekeken wordt welke groepsbehandeling het beste bij u past.

INTERESSE
Heb je interesse in groepsbehandeling yoga/oefentherapie sessies en/of in een individuele 1-op-1 yogatherapie? Neem dan contact op via info@yoga-ster.nl of 06-29115076.

CORONA-PROTOCOL
Hanteer altijd het Corona Protocol en doe de verplichte gezondheidscheck vooraf aan iedere sessie.

 

VRAGEN:
Heeft u vragen of is er nog iets onduidelijk, neem svp contact op met Mw PA Sterrenburg (Algemeen Directeur YogaSter) op 06-29115076.

 

BRON:


★ Yogatherapeut i.o. (IAYT 800) International Association of Yoga Therapists (IAYT) ®
★ Yoga Therapy Supervisor Case Studies & Teacher @ The Yoga Therapy Institute (YTI)
★ Advanced Yoga Teacher (RYT 500+) @ Yoga Alliance® International
★ Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN); member of European Union of Yoga (EUY), waarborging van kwaliteitsyoga
★ AGB-codes: 90064654 (YogaSter) &  90105381 (Petri Sterrenburg)