Event Detail

Sjamanische Klankhealing

Een prachtige reis voor jezelf

Laat je meevoeren door mystieke klanken en ritmes van sjamanen drums, ratels, klankschalen, bellen, geuren en zang.

Via klank en helende energie kun je gebieden bereiken waar woorden niet meer van toepassing zijn. Je gaat door verschillende klanklandschappen en dimensies.

Door de specifieke trillingen en de helende energie kom je in je innerlijke stilte. Je energie gaat weer stromen. Je ervaart diepe ontspanning, innerlijke rust en kracht.

Ieder bad van klank, geur en oefening, in aandacht, is ’n verrijking voor jezelf die een steeds diepere ontspanning geeft.

Na een korte meditatie, liggend op een matje, laat je je meevoeren door mystieke klanken, geuren en ritmes van o.a. klankschalen, drums, ratels, bellen en zang. Door de specifieke trillingen en helende energie kom je in je innerlijke stilte. Je energie gaat weer stromen. Je ervaart diepe ontspanning, innerlijke rust en kracht, vertrouwen, verbinding met jezelf en verbinding met de diepere lagen van het ‘Zijn’.

Deze healing wordt gegeven door Sjamanistische healers Daisy van Brunschot en Josephine van Horen uit Boxtel. Daisy is tevens een Mind Eye Power (MEP) practitioner bij haar bedrijf “De Witte Spiegel.

Wat is Sjamanisme?
Sjamanisme is ontstaan in Oost Siberië en Mongolië. Het betekent ‘hij of zij die weet’. De sjamaan kan door trance in verschillende dementies reizen. Hij/zij gebruikt veel de drum en zijn ratel. Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft en energetisch verbonden is met elkaar. Niet alleen bomen, dieren en mensen maar ook natuurwezens in de onzichtbare wereld. Een sjamaan is een bemiddelaar tussen de spirituele en fysieke wereld.
Uit diep respect voor moederaarde probeert de Sjamaan de balans tussen alles te bewaren. Deze klankhealing maakt een diepe verbinding met jezelf wat inzichten en bewustwording geeft.

WAT:
SJAMANISCHE KLANKHEALING XL sessie met Daisy & Josephine

WANNEER:
Vrijdag 22 januari 2021
en
Vrijdag 23 april 2021

TIJDSTIP:
19.00 tot 20.30 uur

WAAR:
YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel

VOOR WIE:
Voor iedereen: jong, oud, groot, klein, wel of geen ervaring in Sjamanisme.

VRAGEN:
Via info@yoga-ster.nl en/of 06 29115076

INVESTERING:
LEDEN: € 20,00 per sessie
NIET-LEDEN: € 22,50 per sessie

AANMELDEN / RESERVEREN:

  1. Stuur een e-mail naar: info@yoga-ster.nl met daarin jouw voor- en achternaam.
  2. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je per e-mail “DEEL I ontvangstbevestiging aanmelding” met daarin de betalingscondities. Let op: je plek is dus nog niet definitief. Dit is pas na ontvangst van betaling.
  3. Betreft jouw betaling voor deelname aan deze XL sessie.
  4. Na ontvangst van de betaling ontvang je een e-mail “DEEL II definitieve bevestiging aanmelding”. Je plek is nu definitief gereserveerd.


GROTE kleine LETTERS:

  • LEDEN zijn alle personen die bij YogaStudio YogaSter Boxtel een abonnement, 10-strippenkaart en/of een huidig proefpakket hebben.
  • NIET-LEDEN zijn alle personen die geen lid zijn van YogaStudio YogaSter Boxtel en/of een verlopen proefpakket hebben.
  • Het bedrag kan helaas niet verrekend worden met openstaande lessen van een abonnement of van een strippenkaart/proefpakket.
  • Minimaal 8 deelnemers – maximaal 15 deelnemers.

 

 

 


★ Yogatherapeut i.o. (IAYT 800); International Association of Yoga Therapists® (IAYT), The Yoga Therapy Institute (YTI)
★ Advanced Yoga Teacher (RYT 500+)Yoga Alliance International®
★ Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN); member of European Union of Yoga (EUY), waarborging kwaliteitsyoga
★ AGB-codes: 90064654 & 90105381


 

Event information
 YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel, The Netherlands
 Petri Sterrenburg
 +31 (0)6 29115076
 info@yoga-ster.nl