ADEMsessies

ADEM VERDIEPING XXL SESSIE

Vrijdag 23 november om 19.00 uur.

Als je je ademhaling verandert, kun je jouw leven veranderen!

Op deze speciale avond ga je zelf ervaren en ontdekken wat er gebeurt als je jouw ademhalingspatroon verandert. Sommige van jullie hebben deze ervaring al opgedaan tijdens de ademlessen die Taco Schäfer op de zondagochtend gaf maar op deze avond wil hij daar nog wat dieper op in gaan.

Tijdens deze avond besteden we natuurlijk aandacht aan ‘goed ademhalen’. Essentieel voor al onze lichamelijke functies. De kracht van ademhaling is vaak niet bekend. Een mooie manier om je hiervan bewust te worden is om het te ervaren. Ben je je hiervan bewust, dan kun je het toepassen in het dagelijkse leven.

Vanuit het lichamelijke niveau neemt Taco jullie mee naar het mentaal-emotionele niveau. Met controle op onze ademhaling zorgen we er in ons dagelijkse leven voor dat we emoties blokkeren. Door anders te gaan ademen geef je jezelf toegang tot oude niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en herinneringen uit het verleden die allemaal opgeslagen zijn in ons onderbewustzijn. Door toe te laten ruim je op.

De ademavond zal tussen de 2 en 3 uur duren. We zullen af en toe pauzeren met thee en er is ruim de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. We sluiten de avond gezellig af met wat drinken en snacken.

Zorg dat je comfortabele kleding draagt. Neem gerust je eigen kussen(s), kleedjes en matje mee om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met ademhaling, iedereen kan meedoen*.

EVEN VOORSTELLEN:
Taco Schäfer, geboren in 1966, vader van twee geweldige dochters en fervent sporter. Zijn drukke baan als commercieel verantwoordelijke bij een marketingbureau lijkt in contrast te staan met zijn passie voor ademhaling. Toch blijken deze twee elkaar juist heel goed aan te vullen. Het zorgt voor balans.

Taco: “Naast yoga volgde ik ook ademlessen. Ik was gefascineerd over wat dit met mij deed! En ik werd nieuwsgierig. Uiteindelijk vond ik iemand die mij meer kon vertellen over de fysiologie achter onze ademhaling, én de gevolgen die een ontregelde ademhaling voor het menselijk lichaam heeft. Bij Stans van der Poel heb ik de opleiding tot ademcoach gevolgd. Zij is bedenker en ontwikkelaar van verschillende apparatuur die de ademhaling en de hartslag in beeld brengt. Als longfunctielaborante herkende ze ontregelde ademhalingen en ze legde het verband tussen verschillende klachten en de ontregelde ademhaling. Behalve de theorie, heb ik vooral de kracht van ademhaling leren kennen. Ongelofelijk!
Je zult versteld staan wat ADEM voor jou doet!”.

WAT:
ADEM VERDIEPING XXL sessie met Taco Schäfer

WANNEER:
Vrijdagavond 23 november 2018

TIJDSTIP:
van 19.00 uur tot circa 21.00-21.30 uur

WAAR:
YogaStudio YogaSter Boxtel, Drossaard 3, 5282MK Boxtel

*VOOR WIE:
Voor iedereen vanaf 18 jaar. De ademsessie is veilig maar helaas niet geschikt voor zwangeren, hartpatiënten en bij hoge bloeddruk.

ADEMCOACH:
Taco Schäfer

VRAGEN:
Via info@yoga-ster.nl en/of 06-29115076.

INVESTERING:
LEDEN: € 35,00
NIET LEDEN: € 40,00
Inclusief onbeperkt biologische thee en iets lekkers.

AANMELDEN / RESERVEREN:
Stuur een e-mail naar: info@yoga-ster.nl met daarin jouw voor- en achternaam o.v.v. adem xxl sessie.

GROTE kleine LETTERS:

• LEDEN zijn alle personen die bij YogaStudio YogaSter Boxtel een maand abonnement hebben en/of een geldig 10-strippenkaart of 5-proefpakket.
• NIET-LEDEN zijn alle personen die geen lid zijn van YogaStudio YogaSter Boxtel en/of een verlopen strippenkaart of proefpakket hebben.
• Een kleine groep van minimaal 5 personen en maximaal 10 personen.

ANNULERING:
Het kan gebeuren dat je helaas moet annuleren. Meld je dan svp minimaal 48 uur van te voren af. Zo kan jouw plek tijdig weer gegeven worden aan iemand anders. Mocht jouw afmelding binnen de 48 uur voor aanvang van de sessie zijn (ongeacht de reden), dan wordt helaas het volledige bedrag in rekening gebracht.


★ Yoga Therapeut trainee 800-IAYT @ The Yoga Therapy Institute, geaccrediteerd door IAYT International Association of Yoga Therapists
★ Yogadocent 500-RYT – Yoga Alliance®
★ Lid van VYN Vereniging Yogadocenten Nederland, lid van de Europese Yoga Unie, dat kwaliteitsyoga waarborgt
★ Zorgaanbieder AGB-codes: YogaSter 90064654 & Petri Sterrenburg 90105381